kakngah » adik, amin tu tak yah ye, sbb yg sekarang pun tak leh akses, adik tolong cuba akses dari sana, kut la sbb ip.
rajiah » Assalamuaalaukum ....Ita.. lama tak tahu berita. Ada lagi blog ita rupanya... Yah baru ada blog terkini.. yah kehilangan nombor phone ita sbb phone lama kena samun!!!
kakngah » 120807 pasal blog tu takde apa kesalahan, nak kiv dulu, so buat titik.
adik-wk » tq ngah
kakngah » 020707 Happy birthday adik..
adik-wk » thanks shariman dan kak nasha.. orang dah naik kerja dah...
shahriman » tahniah kak ita...dpt baby baru.
kak nasha » maaf ..sampai loni masih tak sempat nak ziarah ...
kak nasha » assalamualaikum...
kak nasha » assalamualaikum...
adik-wk » thanks akira
akirasuri » takziah bt sis sekeluarga..moga tabah menghadapi dugaan..
adik-wk » terima kasih hasnol
Hasnol Mizam » Takziah dari saya & family. Saya dengar berita tu dari Azreena.
adik-wk » kasih dan sayangmu terpancar
adik-wk » terima kasih kak sri
kakngah » 18/01/07
kakngah » innalillah, semoga adik tabah menghadapi segala yg tertulis di Luh Mahfuz..
allya » hiiii
zac » Hi..lawatan dari blog ke blog.. salam kenal!!
adik-wk » tenkiu ngah
kakngah » pekaba 3 heros tu....
kakngah » wlu bagaimana pun selamat menyambut birthday la ye..2 julai.. hahah muhd ali..ingat tu
kakngah » adik, hari tu birtday adikkan, ingat ingat tu tapi lupa nak tulis kat sini..sebab lama lak tengok tak berupdated.. hehe jgn marela
adik-wk » salam buat semua.. tasha,ien alang,syiekatsuya dan emma
tasha_sagi » As'makum..Hai!Sglnya brjln lancar arini?
tasha_sagi » 1X6ZE
iEn » Salam perkenalan dr iEn
alang » >>> Hai EMMA boleh berkenalan
alang » >>> Hai EMMA boleh berkenalan
alang » >>>Lukukan kerja menjaga anak dengan hati yang redha dan bersabar
syiekatsuya » Greeting from Manchester
emma » aiii...
adik-wk » sunyi itu tenang...
yanna » mmmmm...sunyi dan sepi ajalah kat sini
4u2c » ader org ke takde nie?
4u2c » hi
CONMEN » AWEK CUN ADE TAK
CONMEN » OIII
CONMEN » AKUM
nanie » hai.akum..nak kenal dn korang sumer.. come visit my blog datulip.blogspot.com
nanie » hi..akum..nak kenal dgn korang.. come visit my blog.. datulip.blogspot.com
edie » hi
adik-wk » boleh je areen
adik-wk » ala kamil....
areen_clan » akum..bleh b'knln..sy dari sabah..sy nak b'knln ngan awk sume
areen_clan » akum..bleh b'knln..sy dari sabah..sy nak b'knln ngan awk sume
kamilz » Macam kenal je... .:: www.hjzailani.net :. www.kamilz.com :.
angel » alooooo
angel » alooooo
hamba Allah » FAGHFIRLI FAINNAHU LAAYAGH FIRUDZ DZUNUBA ILLA ANTA
sudu_ajaib » jom klik sini
adik-wk » selamat ngah
kakngah » selamat bersekolah..
kakngah » selamat bersekolah..
EnOReM_*84$ » Wussup_tengah buat ape tuh belake semua ooops ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH
senam diri » kite tak takut punnnnnn
sukaria » ade marcedes banz dkt belakang rmh tuh... fuh takut bebenar kite
adju-wark » guane gamok ganu kite (ade orang ganu ke sining?)
senam diri » pagi-pagi nih baik berkiamulai lagi best kan?
sukaria » selamat pagi tak tido ke semua
adik-wk » tahun depan ?.. isyk... kena jarak skit kot... nak carik menantu lelaki lak lah!..
Mulan » as'kum, kak dah setahun ke si kecik? Kejapnya masa.. Ada lagi tak si kecik untuk tahun depan? Hehehe!
adik-wk » kak sri.. takpe.. ada rezeki jumpa lah kita
Sri Diah » Adikwk: selamat menghadapi dugaan Ramadan, salam Aidilfitri, maaf zahir dan batin. Huhuhu... tak berkesempatan lagi nak jumpa Ita!
zul » assalamualaikum
zul » assalamualaikum wrb
hattshah » hai najwa ego
hattan » saya hattan selamat meyambut bulan ramadhan
hattan » saya hattan selamat meyambut bulan ramadhan
adik-wk » najwa.. kpd anda juga
adik-wk » si lina dan ain nih menyamar ke apa..hehe.. nak keja kenjaan isila borang SPA
AIN » ADA KERJA KOSONG KERAJAAN TAK
najwa » selamat berpuasa kepada semua umat islam di seluruh dunia!!!!
lina » ada kj kosong tak??
lina » nak ckp apa ek...
lina » hai
adik-wk » jrem, ali, aaman74.. Selamat datang
adik-wk » epi Ramadha Ly
jrem » hai everybody
Ly » epi wiken kak aten
Name ali » tiada yang nak tanya tentang saya ke
aaman74 » kat mana
aaman74 » kat mana
aTiE » jemput ke kedai cyberku http://afcollections.fotopages.com
aTiE » jemput ke kedai cyberku http://afcollections.fotopages.com
adik-wk » hai nouri dan noret
Nouri » Nak jemput semua kerumah baru nouri di www.sim.org.my
noret » tompang lalu kat sini bleh...
kakngah » apasal call tergantung?
adik-wk » ngah.. rasanya tak ke mana... paling2 pun ikut abh gi surau
adik-wk » iye ke kak sri.. abih tu tiup lilin apa?
adik-wk » tak liquidlah mulan, sembur dengan paint.
ngah » mak gi mana, call call tak dapat..
anne » aii
anne » aii
Sri Diah » adikwk; happy b'day (2 julai) tak samalah kita... akak 10 julai
Mulan » awat yang di'liquid paper' nama-nama tu.. tak aper la owang tengok heheh
Mulan » adik-wk, epi belated bezday kakakkus
adik-wk » mekasih bahtiar